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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  06/10/2017
Data da última atualização:  10/10/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  BRIGIDA, A. I. S.; SANTOS, K. P. dos; FARIA, L. R.; GONÇALVES, L. R. B.; SILVA, C. M.; AZEVEDO, T. de L.
Afiliação:  ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; Kimberle P. dos Santos, UFCE; Luiza R. Faria, IBMR; Luciana R. B. Gonçalves, UFCE; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA.
Título:  Alcalase immobilization for tilapia skin gelatin Hydrolysis.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2017.
ISSN:  2447-2816
Idioma:  Inglês
Notas:  SINAFERM; SHEB. 3 a 6 de setembro. Seção Trabalhos. Ref. 56412.
Conteúdo:  The objective of this study was to investigate the alcalase immobilization on three different supports and their effect on the hydrolysis of tilapia gelatin. The study of alcalase immobilization contributes to biocatalysts reuse, to prevent the active sites from the self-degradation process and to facilitate the viability of industrial application of these biocatalysts reaction. In this work, glyoxil-agarosealcalase showed to be the more stable derivate promoting hydrolysates with equal antioxidantactivity even in the third reaction cycle.
Palavras-Chave:  Alcalase; Aplicação industrial; Atividade antioxidante; Covalent bonds; Glyoxil-agarosealcalase; Hidrólise da gelatina de tilapia; Mobilização de alcalase; Processos enzimáticos; Reutilização de biocatalisadores.
Thesagro:  Protease.
Thesaurus NAL:  adsorption; antioxidant activity.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13799 - 1UPCAA - DD
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